|     |  
 
  0034 686100609  |      -
  |  

SOBRE NOSALTRES

“Finca Regia Real Estate” és la immobiliària especialitzada en la comercialització d’immobles en finques règies, cases modernistes i catalogades.

“Finca Regia” neix de les ganes d’unir la passió i la feina: Per un costat ens encanta l’arquitectura singular i les llars i espais amb ànima i la seva historia. Per altre, sabem com vendre-les i coneixem el mercat.

El nostre projecte es basa en acompanyar-te en el procés de vendre / llogar / comprar casa teva, informar-te de tots els possibles escenaris i aconsellar-te per a que prenguis la decisió que més et beneficií.

Som uns apassionats de les finques règies, modernistes y clàssiques. Ens agrada conèixer la història de cada finca, del seu interior, dels seus propietaris, i barrejar-ho amb la satisfacció de formar part del nou projecte.

¿Saps què és una finca règia?

Son aquells edificis aixecats entre finals del S.XIX i principis del XX, que tenen com principals característiques façanes amb detalls decoratius d’estil modernista, grans portes de ferro d’accés a la finca, sostres alts a l’interior dels habitatges que amaguen la tant buscada volta catalana, parets d’obra vista i aquells meravellosos terres de mosaic hidràulic.

Ens referim a finques regies pensant en els típics edificis de l’Eixample de Barcelona, Gràcia, Galvany o El Putxet, però l’arquitectura modernista no es va quedar allà i es van construir cases unifamiliars modernistes també per la zona alta de la ciutat i Vallvidrera, pels pobles de tota la província i també a Madrid i ciutats de tota Espanya.

Molts d’aquests edificis van ser impulsats per reconeguts arquitectes i avui dia gaudeixen de protecció pel departament de patrimoni arquitectònic amb la finalitat de transmetre aquest llegat a les generacions futures en les millors condicions.

ET SENTS IDENTIFICAT/DA AMB NOSALTRES?

Volem conèixer-te, i et convidem a que ens coneguis, a nosaltres i la nostra forma de treballar, honesta i propera. Som una immobiliària, però no som una altra immobiliària.

BENVINGUT/DA! SOM EL TU PARTNER!

Contacta'ns