|     |  
 
  0034 686100609  |      -
  |  

Treballem de forma clara i transparent i vendrem o llogarem casa teva com si fos nostra.
Coneixem el mercat i som realistes a l'hora de determinar el seu preu.
Sempre et comunicaràs amb la mateixa persona i serà aquesta la que s'encarregarà de casa teva durant tot el procés.
Et mantindrem informat de tot en tot moment.

Si vols vendre o llogar la teva casa envia'ns les teves dades a través del formulari de contacte.

Dades personals

Dades immobles

Et venim a veure

Ens agradaria conèixer-te per poder transmetre millor l’essència de casa teva i experimentar la sensació de veure-la per primera vegada, com faran els possibles compradors.

Volem veure què és el que més ressalta de casa teva per potenciar-ho al màxim i donar-li la millor sortida al mercat.

Realitzem un estudi de casa teva tenint en compte tots els seus detalls i els factors del mercat per obtenir una valoració adequada.

Cuidem els detalls

Els detalls son importants i marquen la diferència

Estudiem quin dia i hora és la millor per fer fotografies segons l’orientació de casa teva i organitzem els espais si és necessari per optimitzar-los al màxim i aconseguir una millor instantània, i sobretot que reflexi la realitat.
Traiem els elements més personals del venedor per a que el potencial comprador s’imagini l’habitatge com la seva futura llar.
Treballem sempre amb fotografies fetes per professionals i també realitzem un tour virtual de casa teva per a que els clients es facin una idea encara més real dels espais abans de programar una visita.

Decorem (Home staging) – La primera impressió és molt important
La primera impressió és molt important

T’oferim decorar i moblar casa teva. Utilitzem mobiliari I decoració de lloguer o compra, així com plantes que seleccionem expressament per cada immoble per treure el màxim partit d’ell i que enamori al entrar.

Aquest mètode aconsegueix reduir temps de lloguer i venda ja que el potencial arrendatari o comprador aconsegueix imaginar-se vivint allà.

Reformem i/o renderitzem

Treballem amb un equip de reformes format per arquitectes i dissenyadors d’interiors per renovar casa teva en cas de que vulguis treure-li més rendiment a l’hora de llogar o vendre’l, o per a tu mateix.
Elaborem un projecte fet a mida i el duem a terme en temps i amb pressupost tancat. Claus en mà, tot llest per a comercialitzar o per a que puguis entrar a viure.

També realitzem planells amb propostes de noves distribucions i “renders” (imatges virtuals) de com quedaria l’immoble reformat, per donar idees al client potencial i s’imagini com podria quedar.

Tant la reforma com la renderització d’imatges son mètodes que ajuden a escurçar els temps de venda o lloguer.

Comercialitzem

Difonem els immobles a través dels principals portals (Idealista, Habitaclia, Fotocasa i Yaencontre) i també en xarxes socials com Instagram i Facebook.

Estem en contacte directe amb tots aquells clients que encara no han trobat el que busquen per oferir-los el teu immoble, i col·laborem amb empreses de “relocation” d’estrangers amb Golden Visa i estem presents a portals internacionals.

T’informem

Estarem en contacte amb tu per informar-te de com van les visites, de les sensacions dels clients i de com avança el procés de lloguer o venda.
Registrem totes les visites i elaborem informes que ens permeten conèixer en quin punt de la comercialització ens trobem. T’enviarem un informe setmanal per a que sàpigues en tot moment com va el procés de venda o lloguer de casa teva.
Estudiem casa oferta i les seves condicions així com el perfil de cada oferent per determinar la solvència i la possibilitat real de cadascuna d’arribar amb certesa a materialitzar-se la compra o el lloguer.

Calculem els teus impostos y t’assessorem legalment

Al nostre equip comptem amb una persona llicenciada en Dret que t’assessorarà en tots els aspectes legals relacionats amb el lloguer, venda o compra del teu immoble per a que no tinguis “sorpreses” a l’hora de tributar.